Om Silver Wijk

Silver Wijk designar och tillverkar smycken och inredning av hög kvalité och med en genuin tanke bakom. I den lantligt belägna smedjan, i Hjälteby på Tjörn, är det kärleken till hantverket och den svenska naturen samt en vilja att prova nya vägar som står i centrum. Alla alster med Silver Wijks stämpel tillverkas på ett hållbart och ansvarfullt sätt.

Silver Wijk grundades 2002 och ägs och drivs av silversmeden och konstnären Emelie Wijk Lundberg. Läs mer om Emelie här.

Silver Wijk har formgett flera populära kollektioner med smycken och inredning – men arbetar också mycket med specialbeställningar från både privatpersoner och företag. Emelie är en efterfrågad formgivare när det kommer till att designa vigselringar och andra unika smycken. Hon ser det som en stor ära och ett privilegium. Här kan du läsa mer om hur du gör en beställning av unika smycken.

Silver Wijk har en egna butik – vid smedjan . Försäljning bedrivs även via webshopen på företagets hemsida samt via ett fåtal utvalda återförsäljare. Hitta till butiken.

Läs gärna mer om Silver Wijks hållbarhetsarbete här

Nominerad till årets företag på Tjörn 2018