Julmarknad på Sundsby och Öppet hus på Villa Vanahem

Julmarknaden på Sundsby
16-17 november 11.00-16.00

Det är dags för den årliga julmarknaden på Sundsby som vi är med och arrangerar. Expressen har dessutom listat vår julmarknad som den tredje bästa i Sverige 🙂

Helgen den 16-17 november 11.00-16.00 är det dags för årets julmarknad på Sundsby säteri. Rekordmånga utställare som säljer hantverk av olika slag på Magasinet, Östra Flygeln och utomhus runt om i parken.

Alla barn kan träffa säteriets tomte och lämna din önskelista, åka häst och vagn, fiska i fiskdammen, klappa fåren i vedboden och mycket mer.

OBS! Det kan vara svårt med parkering vid säteriet. Du vet väl att det går en buss non-stop mellan Sundsby säteri och Kållekärr. Den kan du åka med helt gratis.

Öppet Hus på Villa Vanahem
Lördag 16 november 15.00-18.00

Underbara Villa Vanahem – fest-och bröllopslokal på Stenugsön – bjuder in till öppet hus på lördag den 16 november kl 15.00 till 18.00.

På plats finns flera av Villa Vanahems samarbetspartners och då såklart också vi.

Vi hjälper dig att skapa din drömring – allt från den stilrena klassiska ringen till unika konstverk! Boka gärna ett möte så går vi tillsammans igenom era önskemål och funderingar kring form, material och utförande. Det är både roligare och många gånger förmånligare att designa sin egen ring.

Vi har dessutom vackra lyktor, eldkorgar, servettringar med mera som passar som pricken över i på er livs största fest. 

Anmäl er till öppet hus på Villa Vanahem (gästlista) genom att maila härliga Maja på maja@villavanahem.se

OBS: På grund av dessa två arrangemang kommer butiken i Kråkedal vara stängd på lördagen.