Vigsel & förlovning

Emelie har designat många, många vackra vigsel- och förlovningsringar och andra bröllopsmycken genom åren. En del av dem har fått en särskild plats i hennes speciella bröllops-kollektioner.

Hitta din drömring bland Emelies vackra kollektioner. Om du inte hittar vad du söker efter så hjälper vi dig gärna att designa din egen unika ring.

Det finns också möjlighet att låna en så kallad friarring till själva frieriet – om du inte vill förstöra överraskningen. När din kärlek tackat ja kan ni i lugn och ro komma in tillsammans och välja ringar eller designa era egna.

Här kan ni se ringar som Emelie gjort tidigare. LÄNK

Designa dina egna ringar och bröllopssmycken

Emelie ser det som en ära att får vara med och skapa era ringar och smycken till vigsel och förlovning. Här kan du bestämma exakt hur din ring eller smycke ska se ut!  Det behöver inte bli dyrare än en färdig ring – tvärtom. En specialdesignad ring kostar många gånger mindre än vad en färdigdesignad kostar på många ställen.

Kanske vill ni även ha matchande tiara eller manschettknappar?

Boka ett möte med Emelie så går ni tillsammans igenom era önskemål och funderingar kring form, material och utförande. Att med hjälp av era tankar och glädje inför det stundande bröllopet få skapa något unikt för just er är en ära.

Här kan du läsa mer om hur du går till väga: LÄNK TILL SIDA MED INFO OM BESTÄLLNING

 

bukett_crop