Silversmideskurs

Vi arrangerar möhippor/svensexor, prova på-tillfällen, kurser och föredrag.

Möhippa/Svensexa: Bruden/brudgummen får designa och tillverka sitt eget smycke under 3-4 timmar.
Finns två varianter, bara silver då endast huvudpersonen arbetar eller alternativ 2 där övriga gruppen drejar och skulpterar i keramik. 1500:-/2500:- (exkl. silver som kostar 20:-/g)
Denna varianten fungerar givetvis lika bra om du vill fira någon speciell! Vi ordnar snacks och kaffe för hela gruppen.

Föredrag: Jag berättar om silversmidet, mitt företag och vad som inspirerar mig. Vill ni sitta med en kopp kaffe och fika medan ni lyssnar så kan det naturligtvis ordnas. Ring för mer information.

Prova på: Under 3 timmar får du prova på silversmide och göra ditt eget smycke, 3-8 personer 550:-/person (exkl. silver som kostar 20:-/g). Om du väljer att gå ett prova på tillfälle på en onsdagkväll kostar det istället 450:-/person. På grupper färre än tre personer debiteras samma summa som för tre personer. Vi sätter ihop grupper om ni är två som vill prova på i en större grupp. Gör en ring, en berlock, ett armband eller kanske en slipsnål – till dig själv eller till någon du tycker om. Vi bjuder på kaffe och kaka.

Dagskurs: Under 6 timmar får du en introduktion till grunderna i silversmide, 3-8 personer 1000:-/person (exkl. silver som kostar 20:-/g). På grupper färre än tre personer debiteras samma summa som för tre personer. Vi sätter ihop grupper om ni är två som vill prova på i en större grupp. Under en dagskurs kan du göra flera smycken, eller ett mer avancerat! Vi bjuder på kaffe och kaka. Lunch kan vi ordna i samarbete med Sundsby säteri. Boka i god tid!

Helgkurs: Under 6 timmar x 2 dagar får du möjligheten att utforska grunderna i silversmidesyrket, 3-8 personer 1600:-/person (exkl. silver som kostar 20:-/g). På grupper färre än tre personer debiteras samma summa som för tre personer. Vi sätter ihop grupper om ni är två som vill prova på i en större grupp. Under en helgkurs hinner du tillverka flera smycken, eller något mer avancerat där fler tekniker kan användas. Vi bjuder på kaffe och kaka. Lunch kan vi ordna i samarbete med Sundsby säteri. Boka i god tid!

Terminskurs: Om du vill lära dig mer om silversmide kan en kurs vara mer lämplig. Vi har både kvällskurser och sommarkurser. Kvällskurs: Under en hel termin kan man själv lägga upp sin kurs genom att boka in de onsdagar man kan. Kursen kostar 450:-/tillfälle (exkl. material som kostar 20:-/g), om du går 8 tillfällen får du den 9:e gratis. Om du är en återkommande kursdeltagare får du både 9:e och 10:e gången gratis om du går 8 tillfällen! Du får dessutom 15 % rabatt på materialpriset. Fika ingår. Kvällskurserna körs på vårtermin och hösttermin.

I januari drar vi igång kvällskurserna för våren 2018! Kurstillfällena infaller på onsdagar mellan 18.30-21.30. Du anmäler dig till varje kurstillfälle inför varje vecka. Maila emelie@silverwijk.com för att boka plats, max 8 personer per vecka och minst 3 personer.

Vi förbehåller oss rätten att vid överdragen tid debitera 100:-/person och timme.

Ring för mer information!

Helgtillfällen för kurs är begränsade och vi hänvisar i första hand till våra tillfällen på onsdagkvällar 18.30-21.30. Anmälan görs via mail till emelie@silverwijk.com.

Observera att vi har både katt och hund som ibland rör sig i smedjan.

Skicka en intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan så kommer vi överens om när och hur.